Uw Slijter Stiekema wordt gerund door vader & dochter, een heus familiebedrijf. Voor Han is het een lang gekoesterde droom een eigen zaak te starten. We weten dat u als klant op zoek bent naar beleving van het product. Wij creëren een sfeer in onze winkel waarin u zich prettig voelt en waar u graag komt en ook terugkomt. Beleven, proeven en ervaren; dat is waar het bij ons om draait!

Ook als het gaat om kerstpakketten proberen we online een fijne beleving te creëren. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in de winkel om een passend pakket te vinden. Alle eigentijds traditionele pakketten worden online aangeboden, maar ook welnesspakketten of een keuzevoucher behoren online tot de mogelijkheden,

Naast eigentijds traditionele pakketten kunnen wij ook vanuit de winkel voorzien in geschenken als bierpakketten, wijnpakketten of een mooie fles gedistilleerd. In onze winkel kunnen wij u laten zien op welke manieren wij deze voor u kunnen verpakken. Een traditionele houten kist (1-, 2- of 3-vaks), een mooie leatherlook schaal, een luxe flessendoos of eenvoudig maar luxe verpakt in cellofaan. Deze pakketten kunnen wij naar wens aanvullen met een nootje, chipje, olijfje of vraag naar de overige mogelijkheden.

Wilt u een uniek flesetiket gepersonaliseerd naar uw bedrijf? Vraag ons naar de mogelijkheden.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor mogelijkheden en prijzen.

© 2024 E-ditional